2019. január 4., péntek

VÁLTOZÁS + HELYZETJELENTÉS



Egy kisebb változást szeretnénk megosztani veletek. Mint ti is tudjátok, van a csapatnak egy weboldala, amit eddig használtunk, és ti is előszeretettel látogattatok. Mivel jelenleg egy kicsit több elfoglaltságunk van mint eddig, ezért úgy döntöttünk, egy rövid időre annak az oldalnak a frissítését szüneteltetjük, és ezt, az egyszerűbben, és gyorsabban frissíthető oldalt fogjuk használni. Az eddigi weboldal is ide fog irányítani titeket mindaddig, amíg egy minden szempontból tökéletes weboldalt nem tudunk nektek nyújtani, amire időt is tudunk fordítani a munka, a család,  illetve a szinkronok mellett. Mivel, mint tudjátok, a csapat non-profitként, munka mellett működik, egyelőre nem tudunk 100%-ban csak a szinkronkészítésre koncentrálni, de a projektekben résztvevő, egyre komolyabb nevekből már kiderült, mindent megteszünk azért, hogy csak a legjobb minőségű munkát adhassuk ki. Egy időben rengeteg projektet bejelentettünk, amikről természetesen nem mondtunk, le, de realizálva a jelenlegi helyzetünket, nagyon nagy türelmet kérünk tőletek, hogy a kitűzött célokat elérhessük.


Nagyon szépen köszönjük azoknak, akik eddig is kitartottak mellettünk, és csak annyit tudunk ígérni, hogy a Half-Hun Team nem áll le, és amint túlvagyunk ezen a nehezebb időszakon, és több időt tudunk fordítani arra, amiért megalalkultunk, akkor rengeteg szinkront fog még kapni tőlünk a nagyérdemű.

És, hogy mik azok a játékok, amiket már beígértünk, de sajnos még nem tartunk vele szinte sehol?
  • GTA - Vice City
  • South Park - The Stick of Truth

Természetesen nem mondtunk le ezekről a szinkronokról sem, de ezek jelenleg parkolópályán pihennek addig, amíg több időnk nem lesz rá.

Mégegyszer köszönjük a több éve tartó támogatást és bíztatást, igyekszünk megszolgálni, és remélem a 2019-es év még a tavalyi évtől is több új élményt hoz el nem csak nekünk, hanem nektek is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése